Catering till en stor fest

Hej och välkommen till en till fredagseftermiddag. Har ni haft en bra vecka? Min har vart ganska seg men ibland är det så. Jag längtar till imorgon då min bror ska ha sin 25 års fest och vi ska fira honom med mat och fest. Jag har för mig att de har beställt catering från Bromma för att få denna fest komplett och jag har hört mycket bra från detta företag vid namn Kitchen Events Sweden.

Min bror och jag har alltid haft ett speciellt förhållande. Han är sex år äldre än mig, men han har alltid vart den som skyddar mig mot fara och man kan alltid prata med honom om man mår dåligt. Nu fyller han 25 år och det är en ålder man ska fira ordentligt tycker jag. Eftersom vi blir en del personer så hörde jag ett ryktet att Kitchen Events Sweden kommer till fester med deras catering från Bromma för att ge oss en bra matupplevelse. Jag har vart på ett event en gång där de fick hjälp med catering i Bromma och det var riktigt bra. Minns jag rätt så var det till och med detta företaget som ska komma till min bror och servera mat. I alla fall var den maten väldigt god och när jag kollar upp detta företag på internet så är det bara bra recensioner av det. Jag längtar i alla fall tills jag ska gå och fira min bror. Han förtjänar allt bra här i livet och jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom. Ha nu en trevlig helg mina fina så hörs vi på måndag igen!