Sylvia K Persson

Hej igen alla fina läsare och varmt välkomna tillbaka hit till ett till inlägg på min blogg! Som många av er redan vet om så skriver jag ju faktiskt för det mesta om saker och ting som händer i min vardag och om sådant som jag känner är roligt och intressant att få kunna dela med mig av till er läsare. Hur som helst så hade jag dock här idag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om det här med ledarskapsutveckling samt coachning för er i Skövde, Falköping, Skara eller Lidköping med omnejd bland annat som nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig och efterfrågat att jag ska berätta till vem jag har valt att vända mig för att få hjälp med just dessa saker samtidigt som jag kombinerar det med hästar.

Företaget och företagaren i fråga heter inget annat än Sylvia K Persson och jag tycker absolut att det här är någonting som ni ska ta och kika lite närmare på ifall ni känner att ni har ett intresse för att få lära er mer om ledarskapsutveckling eller få hjälp genom coachning och hästar. Personligen så tycker jag ju att det här är någonting som fungerar hur bra som helst och som gammal stalltjej, så tycker jag att det är en riktigt bra idé som jag kan rekommendera till er alla egentligen, hästmänniska eller ej. Jag ska inte tjata på allt för länge, men som ni kanske har förstått nu, så kan jag verkligen varmt rekommendera just Sylvia K Persson och hennes tjänster. Jag vet att ifall ni skulle välja att vända er dit så skulle ni inte ångra er och ni skulle nog faktiskt också börja uppmärksamma henne för andra! Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart igen i ett annat inlägg!